HBdakdragers :: Verhuur en verkoop van nieuwe en gebruikte Thule dakdragers,dakkoffers en skiboxen.

Dé specialist op het gebied van verhuur, inkoop en verkoop van dakdragers, dakkoffers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

HBdakdragers.nl is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en verkoopt, verhuurt en ruilt dakdragers in voor auto's met alle soorten daken. Ook verkopen en verhuren we dakkoffers, skiboxen, skihouders, sneeuwkettingen en fietsendragers. Keuze uit het gehele assortiment Thule dakdragers, dakkoffers en skiboxen, fietsendragers en accessoires. Al sinds 2005 gespecialiseerd in verkoop en verhuur van dakdragers voor Volkswagen, Audi, Opel, Seat, Volvo, Renault, Peugeot, Ford en BMW.
Wij zijn weer open!
Koopavond elke maandag en donderdag.

Vanaf 5 juni mogen we weer open volgens de reguliere openingstijden. Dit betekent dat we ook weer op maandag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur geopend zijn. Dit is fijn, want hierdoor kunnen wij méér tijd nemen om u goed te kunnen helpen.
Onze showroom is weer open.

Hierbij is het mogelijk om, zoals bij ons bij veel artikelen van toepassing, de artikelen gebruiksklaar te maken en voor zover van toepassing te monteren. U bent weer welkom voor advies, eventueel na het maken van een afspraak (mag wél, maar is niet verplicht). Wij houden ons hierbij aan de geldende regels van de overheid.
I.v.m. de aangescherpte maatregelen zijn de volgende regels van toepassing:
Onze showroom is geopend. U bent welkom zonder afspraak. Liever tóch op afspraak? Ook dat kan: neem tijdig contact op. Dan maken we tijd voor u vrij.
Gereserveerde verhuurartikelen kunnen opgehaald en gemonteerd worden op afspraak.
De verkoop van bedrijfsmatige artikelen (B2B, o.a. dakdragers voor bedrijfswagens) is mogelijk.
Reparaties aan o.a. dakkoffers kunnen uitgevoerd worden.
Om veilig te kunnen werken houden wij de geldende RIVM-regels aan:


Kom langs zonder afspraak of maak een afspraak,
Houd 1,5 meter afstand.
Een mondkapje is binnen verplicht.
Vermijd drukte.

Onze toppers

Verkoop, verhuur, inruil

HBdakdragers.nl is dealer van Thule en Hapro dakkoffers. U kunt bij ons Thule dakdragers, skiboxen, dakkoffers, skihouders, sneeuwkettingen en fietsendragers kopen, huren en inruilen. Hierbij kunt u altijd rekenen op deskundig advies en professionele montage van het gekochte of gehuurde product.
Lage huurprijzen dakdragers en dakkoffers

Wij rekenen nog steeds veel lagere huurprijzen dan full-time verhuurbedrijven en zijn tot wel 30% goedkoper. Dit kunnen wij doen, omdat wij beperkte openingstijden hebben en vanuit huis werken. Hierdoor hoeven wij geen hoge kosten voor huisvesting, salarissen e.d. in de verhuurprijzen door te berekenen.
Ook hanteren wij geen dagprijzen, maar hebben wij voor vaste huurperioden gekozen. Deze lopen over het algemeen van donderdag t/m maandag. Dit is voor u veel gemakkelijker en meestal bent u hierdoor veel voordeliger uit.
Skibox, dakdragers of dakkoffer reserveren 2021

In verband met het COVID-19 virus is veel nog onduidelijk rond de vakantie. Normaal gesproken worden er allerlei plannen gemaakt en denken we na over hoe we op vakantie gaan. Echter, voor veel bestemmingen is het nog onzeker of deze bereikbaar zijn. Wij begrijpen deze onzekerheid. maar geven u de gelegenheid om onder voorbehoud van annulering alvast uw wensen kenbaar te maken en de gewenste dakdragers, fietsendragers, dakkoffers, etc. te reserveren bij HBdakdragers.nl. Ook wij hebben tijd nodig om de materialen tijdig in te kopen en beschikbaar te houden. Want uiteraard verwacht u wél van ons dat uw gereserveerde artikelen, evenals voorgaande jaren, op de bestemde tijd beschikbaar zijn. Daar wilt u op kunnen rekenen!

Wij kunnen uw reservering alvast registreren en hopen bij gezondheid tijdig vóór de vertrekdatum contact met u op te nemen om te informeren of uw vakantie volgens plan doorgaat. Als dit niet het geval is dan kunt u uw reservering kosteloos annuleren.

Zoals bij HBdakdragers.nl gewoon is vragen wij bij een reservering géén vooruitbetaling, behalve als we voor uw auto nieuwe materialen moeten bestellen. Dit blijft, óók als u dit jaar een reservering plaatst.